ישיבה הרבה זמן מול מחשב

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

10/01/2010 | 10:07 | מאת: איי. אן. מי. יוני

אני עובד בתחום הייטק שזה אומר המון זמן של ישיבה מול מחשב בתקופה האחרונה מתחילים כאבים בעיקר לאורך הגב עמוד שדרה אולי אני לא מתמידן גדול בקטע של חוגים וכו' אבל מעונין לקבל המלצה מה אני יכול לעשות בשביל עצמי עם הכאבים האלה.

שלום - שתי המלצות : 1. טכניקת "תנועה הפוכה" : -כשאתה בהפסקה , צור מנח גוף שהוא הפוך למנח בו היית מקובע במהלך הישיבה מול המחשב ושגרם לך תחושת אי נוחות . בצע "תנועה הפוכה"לפרק הזמן שנוח לך. מומלץ לחזור מספר פעמיים. מומלץ לקבל הדרכה מקצועית. 2. בנוסף, אם אתה לא מסתדר עם קבוצות אימון כמו שאתה כותב, אז קח לך מורה פרטי ורציני(!) בצ'י קונג שילמד אותך תרגילים להנעת מיפרקי הגוף בכל מישורי התנועה האפשריים ; כך שתוכל לתרגלם לבד ברגע הנדרש. זה טוב גם למחזור הדם והנעת הצ'י . מצד ימין כאן בפורום תוכל לעיין במאמר (שני מימין) שכתבתי בנושא : "צ'י קונג למען שלד בריא" http://www.doctors.co.il/ar/7904/צי-קונג+-+למען+שלד+בריא כמובן כל הנ"ל אם אין ממצא פתולוגי שגורם לכאב - על פי דעת סמכות רפואית. בריאות ואיזון – גרשון קום http://www.youtube.com/user/GershonKum#p/a/u/0/ZlZk1qsEfyE

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה