הפעלת מערכת נשימה

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

28/11/2009 | 21:09 | מאת: יעקב הכהן

לגרשון קום או לכל מוסמך אחר בנושא. אני שמעתי הרצאה השבוע על ענין ההשפעה המיטיבה של נשימה על תפקודי הגוף. כיום בהיותי בן 63 ברצוני להקדיש זמן לאימוני נשימה נכונים לשיפור תפקוד הגוף. אם כך ברצוני לדעת אם מתודיקת הצ'י קונג היא כתובת נכונה לכך.

שלום - אכן כן ! הגעת לכתובת הנכונה ; רק שעליך לאתר את המורה הנכון וסגנון הצ'י קונג שיעשה באמת את העבודה. וליתר פירוט : בשם השיטה שבה אני מתרגל ומטפל , יש הדגשה רבה של שילוב נשימות עמוקות עם סנכרון תנועתי; מה שהופך את הנשימה למרכיב הרמוני בכל מכלול תפקודי הגוף ; לצד הפעלת כל מכלול מערכת הנשימה , שלא זוכה לכך ברגעי שיגרה - שאז אנחנו נושמים נשימה רדודה. כמו כן, אנחנו משתמשים בשאיפות ונשיפות- עמוקות גם להפעלת תהליכים מנטאליים מאזנים ומעצימים . כאן מימין בספריית המאמרים תלחץ עם העכבר על התמונה הרבעית של האשה עם הגופייה האדומה לקריאת מאמר : "צ'י קונג-סוד התנועה היעילה" . מאמר קצר - על אחד מתוך מכלול שילובי הנשימה באימון צ'י קונג (אני כמובן מתחייב על הסגנון אותו אני מתרגל , מלמד ובעזרתו אני מטפל: טיפול תנועתי) . אתה מוזמן להתנסות . בברכה-גרשון קום

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה