מאמר מעמיק ומעשיר- מצטרפת למודים על מאמר החדש

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

25/10/2009 | 14:36 | מאת: דניאלה גלסברג

לגרשון שלום רב, כבוגרת הקורס למורים לצ'י קונג 2009, בהנהלתו של סיני הראל ,במיכללת וינגייט וכחניכה שלך במסגרת הסטאג' להוראת צ'י קונג במרכז יום לקשישים, ברצוני להביע את הערכתי ואת העינין הרב שמצאתי במאמר החדש שלך. כמורה חדשה לצ' קונג, מצאתי הזדהות אישית לתהליך שתארת : א)ניטרול/הסרת מחסומים מנטליים מודחקים. ב)"יציאה החוצה" ,"מהבועה הפנימית" ושיתוף התלמידים שלי בחוויה של העברת "העולם העשיר והיפה הזה של ה"טאו", דרך תרגילי הצ'י קונג. שוב תודה והמשך כתיבה יצירתית ומעניינת דניאלה

שלום דניאלה - תודה שקראת את המאמר ותודה שהגבת עליו . להתראות - גרשון קום

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה