האים ברשתות מכוני הכושר

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

13/09/2009 | 21:17 | מאת: דניאל

שלום, האים ידוע לך אם באיזשהי רשת מכוני כושר(כדוג' הולמספלייס ישנם שיעורים מעיין אלו.. ובאזור המרכז?? כי זה דוג' לשיעורים שמביאים תועלת לכולם..איזון ..ממש יכול להיות עם תועלת מאשר 4 שיעורי עיצוב ביום וכו'.. קצת משהו לגוף נפש.. היתי שמחה לדעת, וכן בלי קשר אם באזור המרכז(בת ים)וסביבותיה מתקימים שיעורים? תודה

שלום - לא שאני עוקב אחרי הענין. אתה לא צריך לשכנע אותי בחשיבות שיעורי צ'י קונג. אני מסכים איתך. שנה טובה - גרשון קום

01/11/2009 | 11:30 | מאת: גלעד

בת"א יש לפחות אחד כזה בו אני מלמד כשנתיים וחצי.בדר"כ דרישה לשיעור צ'י קונג של מספר מנויים מובילה לכך. גלעד פסל מורה ומטפל בצ'י קונג ורפואה סינית

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה