הזדמנות למורי צ'י קונג

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

06/08/2009 | 15:14 | מאת: מירי אהרוני

בתאריך 04/09/09 יום שישי יתקיים יום כייף פסטיבל לאנשים עם מוגבלות שיכלית בבית אורן. תהיינה הפעלות בתחומים שונים והפעלת צ'י קונג אם יש משהו מכם שרוצה לקחת חלק בפעילות עם אנשים נפלאים נשמח . אפשר ליצור איתי קשר מירי אהרוני [email protected]

יוזמה יפה וראוייה ! כל הכבוד ! גרשון

09/08/2009 | 00:39 | מאת: מירי אהרוני

היי עופרה תודה. נודע לי על הכנס אתמול לצערי לא אוכל להגיע כי אני שותפה בפרויקט של היום כייף אך אם יש אנים שלא קשורים לכס יכולים גם להגיע ולא רק מחום הצ'י קונ אלא אלטרנטיבי בכלל תהיה פעילו גם ברייקי וגם מסאג'ים יוגה צחוק ועוד....להתאו ושוע טוב

09/08/2009 | 00:09 | מאת: עפרה

מירי בתאריך זה הזמין אותנו המורים, סיני הראל לסדנת קיץ שלו בוינגיט.

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה