מחפשת שיעורי צ'י גונג בירושלים

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

28/07/2009 | 11:20 | מאת: שלי

היי, אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא שיעורי צ'י גונג בירושלים יום נהדר

שלום ! אם זו את ששוחחתי איתה בטלפון (מירןשלים בענין צ'י קונג) אז עוד שתי הארות שיהיו מועילות גם לאחרים: 1. קיימים מספר סגנונות וגישות בצ'י קונג. שונים מאד זה מזה . כל אחד עולם בפני עצמו. סגנונות רכים ורוחנים , לצד סגנונות פיזיים. סגנונות סטאטיים לעומת סגנונות דינמיים. כך שאם ביקרת בקבוצה מסויימת ולא "התחברת" לאופי הפעילות שם, רצוי להמשיך ולחפש את הסגנון שיתאים לך. 2. רצוי לשוחח עם המורה לפני שמקבלים החלטה, בכדי להתרשם מהנסיון , הידע , תפישה מקצועית. בהצלחה - גרשון קום

30/07/2009 | 10:02 | מאת: דפנה

שלום שלי מצטרפת להמלצה של גרשון. כדאי לך להתמיד בחיפוש עד שתגיעי למורה המתאים לך. בסוף מחכה אוצר - תרגול צ'יקונג. בירושלים התקיים קורס מורים של וינגייט,תוכלי למצוא רשימה של מורי צ'יקונג באתר של וינגייט.חלק מהמשתתפים בקורס מלמדים וישמחו לפגוש אותך. בהצלחה !

08/08/2009 | 09:15 | מאת: ליאורה

אני מלמדת צי קונג בירושלים. את מוזמנת ליצור אתי קשר ב-026713880 או 0545217264

23/11/2009 | 23:27 | מאת: אילה גרייצר

שלי שלום, את מוזמנת להתנסות בשיעורי צ'י קונג שאני מעבירה בירושלים. אני מלמדת סדרות של צ'י קונג רפואי-רוחני וכן סדרה מיוחדת לנשים. אנא פני בכל שאלה לטלפון 052-726-1555

13/08/2010 | 22:46 | מאת: יואב

ישנה קבוצה המתאמנת בגן הסוס במושבה הגרמנית בימי ג' ב-19:30 וביום ו' ב- 8:00 בבוקר

14/09/2010 | 12:57 | מאת: דורית

שלי, פני לבית ספר מגע בירושלים או לאיילה (צ'י קונק לנשים)במתנ"ס בית הכרם. אל תוותרי. דורית

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה