דימוי גופני ואישי

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

10/07/2009 | 18:20 | מאת: דייויד

לבתי בת ה- 18 לקוות יציבה שגורמת לה המנעות מלצאת מהבית לאירועים ובילויים וכד. הרפוא המליץ לה על טיפול בשיטות תנועתיות במטרה להגביר את הדימוי הגופני והאישי להסדיר את החוסר איזון. מה המלצתך , ואם כן אז מאיפו מתחילים עם זה.

11/07/2009 | 02:26 | מאת: עדי טכורש

שלום דיוויד שמי עדי ואני מורה לצ'יקונג. הצ'יקונג מחבר בין הגוף לנפש בתנועה, בטיפול, במוסיקה ובמודעות. האפשרות להגיע לאיזון, משפיעה באופן ישיר על היציבה ועל "אירגון" הנפש בהתאם למצב החדש. מאד ממליצה על הצ'יקונג ככלי טיפולי וחוויתי. אשמח לענות על שאלות נוספות, אם יש. עדי

11/07/2009 | 12:59 | מאת: אסתי לומס

יתכן וטיפול בתנועה עשוי להתאים לביתך,כיוון שמשתמע מדבריך שקשיי היציבה שלה גורמים להימנעותה החברתית ובטיפול בתנועה יכול להתאפשר תהליך רגשי סביב הקשר שבן דימוי הגוף שלה לדימוי העצמי. אסתי לומס www.estylomas.com

שלום דיויד – ליציבה לקוייה מגוון סיבות : החל מבעיות פיזיות כמו מערכות שרירים ומרכיבי שלד לא מאוזנים , דרך הרגלי יצבה לא נכונה , בעיות מנטליות ונפשיות וכלה בהעדר מודעות עצמית .בהתאם – מגוון דרכי הטיפול . כאמור על פי הספרות המקצועית ועל פי הניסיון המעשי, לעיתים קרובות מאד נדרש טיפול תנועתי בכדי לסייע להגביר את המודעות העצמית , תהליך המסייע ביציבה מאוזנת. אימון ותירגול בצ'י קונג טיפולי עם המורה הנכון והנחייה נכונה ,עשוי לסייע בהגברת המודעות העצמית בצורה מהירה ועוצמתית כך שהיציבה תהה מאוזנת . בהצלחה - גרשון קום

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה