סוג גמישות

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

01/06/2009 | 15:51 | מאת: רוזי

איזו סוג גמישות מתורגל בשיטה שלכם אני מתכוונת לגמישות אקטיבית או פסיבית, סטטית או בליסטית או שזה משולב

שלום - בסגנון הצ'י קונג אותו אני מתרגל ומלמד משולבים ישומיי מתיחות. ( אני מציין את זה כי לא בכל סגנון צ'י קונג משלבים מתיחות להשגת יעדיי האימון והתירגול). מכיוון שבתרגול צ'י קונג לא נעזרים במכשירים , יוצא שמתיחות הגמישות הן מתיחות אקטיביות. כלומר : המתרגל משפיע עם גופו על טיב ואיכות המתיחה. לגבי סטטית או בליסטית אז המתיחות הן בעיקרן סטטיות . (שליח הפיצה הגיע....חוץ מזה שמיציתי את התשובה ...אני חושב כך....לשאלות נוספות אשמח... ) יום טוב - גרשון קום

03/06/2009 | 07:58 | מאת: רוזי

אוקיי תודה רציתי להתרשם ולדעת קצת יותר על ההבדל בין פילאטיס מכשירים לבין השיטה שלכם. מקווה שהפיצה הייתה טעימה

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה