צ'י קונג בפארק החדש בהצליה

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

04/05/2009 | 02:25 | מאת: איריס עפרוני

לגרשון היקר שלומות, לפני כ- 8 חודשים נחנך פארק חדש בהרצליה. מידי יום שישי בשעה שמונה בבוקר מתאספת קבוצת אנשים מקסימים שאוהבים צ'י קונג. שם ליד האגם המוקף צימחי מים, ציפורים ועופות בר, אנו מתרגלים למשך שעה צ'י קונג. האווירה יחודית אפילו הדגים קופצים במים בשימחה כשאני מפעילה את המוסיקה הסינית, שמלווה את השיעור שלי. אני מזמינה אותך וכל אוהבי הצ'י קונג להצטרף ולהינות איתנו. להתראות, איריס עפרוני

04/05/2009 | 15:47 | מאת: סימה ורפי

אנחנו בני 68 ו - 69 מהרצליה מעונינים . רוצים לדעת שעה , כמה זמן , מיקום מדוייק . זה מטעם העיריה או פרטי ? תודה סימה ורפי, הרצליה

05/05/2009 | 22:36 | מאת: איריס עפרוני

לרפי וסימה ערב טוב אתם מוזמנים לחוות את השיעור ללא תשלום. הגישה נוחה מאוד דרך שביל ההליכה המוביל לאגם מהצד המזרחי של הפארק צמוד למגרש הכדור רגל. שישי בוקר 08:00-09:00 ליד האגם. שאלות נוספות? 054-5454022 איריס להת.:)

שלום איריס עפרוני - תודה ששיתפת אותנו ותודה על ההזמנה (לא נסחפת קצת עם ענין הדגים הקופצים :)) להתראות - גרשון קום

05/05/2009 | 22:25 | מאת: איריס

גרשון יקירי, אתה לא מאמין עד שאתה לא רואה, מחזה מדהים. כאשר הקבוצה נמצאת במדיטציה מוסיקת הרקע היא שקטה ורגועה, הדגים אז, שוחים לאט לאט לקידמת שפת האגם נחים להם במים כאשר הגב שלהם חשוף באוויר -נחים עם כיוון המבט אלינו ומקשיבים למוסיקה בשקט. בהזדמנות אצלם בוידאו ואשלח לך :) כל טוב איריס

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה