גרשון, לגבי סדנא תנועתית שלך בצ'י קונג

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

26/04/2009 | 17:00 | מאת: Roai

לגרשון קום שמעתי שאתה מעהביר במהלך סמסטר ב באוניברסיטה סדנא תנועתית בצ'י קונג להעצמה אישית לסטודנטים שהיא שילוב מפגשים עם מאמנת אישית קאוצ'רית ומפגשים תנועתיים. אני מאמין שלא תחשוף את כל סודות הסדנא ובכל זאת אם אפשר רק לגבי העקרון פעולה איך המסר שלכם למשתתפי הסדנא מועבר על ידי שני מנחים משני תחומים שונים האם תעלו סיכום מסודר של הסדנא במאמר או מצגת שאפשר יהיה להבין איך זה מתנהל מבחינתכם תודה Roai

שלום – מטרת הסדנה, היא הצפת רעיון השגיות ופריצת דרך אישית בנתיב החיים בפני משתתפי הסדנה; כאשר ליכולת אישית אין גבולות והיא ניזונה מאמונה ביכולת והעוצמה האישית, העזה וחשיבה יצירתית שחבויה בכל אחד מאיתנו ואמורה להיות מנותבת על ידי הפרט להישגיות והצלחה . איך עושים את זה ? על כך הסדנה אמורה לענות. הסדנה היא רבת מפגשים ולא חד פעמית והיא מתקיימת במכללת וינגייט. קהל היעד הם הסטודנטים הלומדים במכללת וינגייט. הסדנה היא הרחבה של סדנה דומה שהעברתי בשנה שעברה ; והפעם היא משלבת לפי עצתי גם מפגשי הנחייה מילוליים עם קוצ'רית :איריס גולן (מאמנת אישית ברמת המלל); ואני, בחלק של הביצוע הפיזי בעזרת תרגול תנועתי בשיטת צ'י קונג - המכוון למטרת הסדנה. התירגול התנועתי מתרגם את המילים שנדונו עם הקוצ'רית לפאזה פיזית , לפאזה ממשית תוך ביטוי אישי-פיזי של תנועה. האימון התנועתי הוא עליית דרגה של המשתתף במעורבות האישית שלו בעניין השגיות ופריצת דרך. החלק התנועתי הוא מעבר ממצב פסיבי למצב אקטיבי. כלומר: מעבר ממצב פסיבי של ישיבה והקשבה שאפיין את החלק הראשון עם הקוצ'רית, ועתה בחלק השני המשתתף עובר לביטוי אישי פיזי כשהוא טעון ברעיונות שנדונו בחלק הראשון. לגבי סוג התרגילים , מה בדיוק ואיך הדברים מתורגלים , איך וכיצד קושרים את תרגילי הצ'י קונג לעניין רעיון הסדנא –ברור שלא ניתן להעביר את זה טכנית בהודעת פורום קצרה. ממליץ להשתתף בסדנה שכזו בכדי לדעת ולהבין. לשאלתך האחרונה : כן, בסיום הסדנה איריס גולן ואני נחבר מאמר סיכום לסדנה ייחודית זו. בברכה – גרשון קום

27/04/2009 | 21:41 | מאת: אורי אלישר

מ-ע-נ-י-י-ן !!

28/04/2009 | 09:44 | מאת: Roai

אני מתענין אם יש אפשרות ליישם ת'סדנא הזו על אוכלוסיית בני 30-40 הסובלים מפיגור קל (מתפקדים במקומות עבודה לפי היכולת ומנהלים אורח חיים עצמאי עם פיקוח).

29/04/2009 | 10:22 | מאת: שוקי

גרשון שלום ראשית חזק ואמץ יחד עם איריס גולן. אשמח לקבל סיכום הסדנה כדי לבחון אפשרויות יישומה מחוץ לוינגייט. שוקי מרחובות

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה