צ'י קונג לרוכבי אופניים - מתלמדת של סיני הראל

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

25/03/2009 | 01:17 | מאת: אהובצ'י

צפו במשוגעים לרכיבה על אופניים מכינים את עצמם לנהיגה מאומצת בשיעור צ'י קונג http://www.youtube.com/watch?v=OX75W0z2FmA

שלום ! קליפ חביב והמוריסטי .....! (אם כי לדעתי האורך האופטימלי של קליפ צריך להיות סביב הדקה)..... החלק הרציני בקליפ הוא , שהנה הוכחה מעשית מהשטח - שהצ'י קונג נטמע יותר ויותר כאן בארץ . לפני חמש שנים לא ראו דבר כזה . טוב לדעת ! תודה ! להתראות - גרשון קום

30/03/2009 | 17:46 | מאת: ואלרי / וינגייט

זה פעילות טובה לשחרור שרירים אחרי מאמץ רכיבה . שווה לבדוק בניית תוכנית צ'יגונג מסודרת לענין הזה (גרשון , אל תשכח להגיע לאירוע באולם הג'ודו האולימפי ) להתראות ואלרי

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה