צ'י קונג וקשישים

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

20/01/2009 | 21:24 | מאת: איריס

שלום לכולם אני מחפשת חומר תאורטי בנושא צ'יקונג לאוכלוסית הקשישים בארץ ובעולם. אשמח לקבל הכוונה לחומר בנושא. תודה - איריס.

שלום איריס - Google מציע מגוון רחב מאד של מידע בנושא. תקלידי את הערך : צ'י קונג קשישים , צ'י קונג גיל הזהב ........ אפשר גם עם פתיח צ'י גונג.... (אגב , לצד מאמרים בנושא, גוגל גם מעלה שאלות-תשובות בנושא הנ"ל מתוך הפורום כאן :) ) כמו כן , לידיעתך שיפעת שמתאמנת בקבוצה, היא מידענית אינטנרט במקצועה; ובתור שכזו , יש לה גישה למקורות ברשת שאינם פתוחים לגולש הרגיל. תוכלי להעזר בה . להתראות באימון ביום שישי - גרשון קום

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה