טאי צ'י לילדים, אנרגיה פנימית וחיצונית ושמונת

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

23/12/2008 | 15:07 | מאת: אוהד קדם

האוצרות של משפחת יאנג. אלה פוסטים חדשים שהעליתי בבלוג של בית הספר יצירה. אשמח לקרוא לתגובות והערות. http://www.qigong.co.il/Blog/ להתראות אוהד קדם

שלום אוהד קדם - בלוג עם רשומות מעניינות . תודה ! לגבי התהייה שלך לגבי המוטיבציה של הילד לתרגל בכזו איכות , אז אני יכול רק לשער (!) (אני מקווה שאני טועה) שמכיוון שבסין קיימים עדיין מקומות שם שיטת החינוך שונה מזו הנהוגה בארץ ; פחות קשובים לרחשי ליבו של "הילד" . בעלי הסמכות מחנכים את "הילד" על פי מה שהוא צריך לתפישתם שלהם . "חוק זכויות התלמיד" שנהוג בארצינו הנאורה ממש לא מוכר ברחבי סין וכך יוצא שאנחנו רואים ילד בביצוע מדהים שלמעשה אף אחד לא שאל אותו אם זה באמת מה שהוא רוצה לעשות..... (קיראו כתבות מה עוברות המתעמלות הסיניות האולימפיות בשנות העשרה לחייהן במסגרת הכנתן לתחרויות האולימפיאדה.... ). אני רק רוצה לקוות שהוא לא ספג עונשים כבדים מידי על פאשלות באימונים במהלך הכשרתו ; ושהיה לו מספיק זמן לשחק ולהיות באמת "ילד" בהתאם לגילו הכרונולוגי.... כאמור אני מקווה שההשערה שלי מוטעית, ושבאמת חלום חייו כילד, הוא להיות מתרגל טאי צ'י.... המממ....לא מסתדר איכשהו.... ואולי כן...... בכל מיקרה הביצוע שלו מרשים מאד ! חג חנוכה שמח - גרשון קום

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה