טיפול תנועה כחוויה

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

10/12/2008 | 17:24 | מאת: דנה

ברצנוי להתענין על תירגול בתנוועה לקבוצת תמיכה של מבוגרים שאני מנחה ללא קשר לבעיה שלהם אלא כתרגילים שיתאימו להם בגיבוש בתחילת דרכם כקבוצה שתיפגש בתחילה פעמיים בשבוע ולאחר מכן פעם בשבוע . חשוב רק לציין שהם בעלי נכות קלה זהה .

שלום - פעילות צ'י-קונג יכולה בהחלט להיות גם בהיבט של דינמיקה חברתית . אימון תנועה נכון בצ'י קונג עשוי בהחלט להיות חוויותי , משחרר - קפאון וביישנות , מעלה חיוך ומגבש חברתית בכדי להבטיח את הצלחת המפגש שלכם . לצ'י קונג היבט טיפולי - כך שהוא מסוגל להציע מגוון של תירגול אפקטיבי גם לפורום אנשים המאופיין בנכות קלה . בברכה - גרשון קום

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה