שאלה על תנועה ומישור תנועה

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

12/11/2008 | 22:25 | מאת: רווית

היי אני צריכה לדעת לעבודה על תרפיה בתנועה לאיזה מישור תנועה שייכת תנועת FLEXCION ולאיזה מישור שייכת תנועת SIDE FLEXION תודה מראש

12/11/2008 | 22:28 | מאת: רווית

התכוונתי בשאלה לתנועת FLEXION בלי C שנוסף לו שם

שלום - תנועת כפיפה Flexion מבוצעת במישור החצי - Anterior -Posterior Plane . לגבי התנועה השניה שהיא פחות פופולארית במיפרקי הגוף : כפיפת צד Side Flexion היא מבוצעת במישור החזיתי שמכונה גם - Coronal Plane . מקווה שסייעתי - גרשון קום

13/11/2008 | 16:05 | מאת: רווית

היי תודה על העזרה ויש לי שאלה נוספת . אנחנו למדנו שמישור חצי זה SAGITTAL PLANE ולא מה שאתה כתבתה. אז האם באמת התכוונתה למישור חצי או משהו אחר. תודה תודה תודה רווית

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה