מערכת חיסונית ב צ'יקונג

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

17/09/2008 | 23:45 | מאת: דניאל רומן

האם קימיימים אימוני צ'יקונג לחיזוק המערכת החיסונית הוויצ'י ?

שלום - כן , קיימים אימוני צ'י קונג לחיזוק המערכת החיסונית . בראיית הרפואיה הסינית ה - Wei Qi היא אנרגיה המקבילה למערכת החיסונית בהיבט פיזי ונפשי.מיקומה בין העור והשרירים . ה - Wei Qi נשלט על ידי אנרגיית הראות המזוהה עם אלמנט המתכת לצד אנרגיית המעי הגס . עונת הסתיו בפתח . עונת הסתיו מזוהה עם אנרגיית אלמנט המתכת המזוהה עם אנרגיית הראות והמעי הגס .לפחות בקבוצות הפרטיות שלי אנו שמים את הדגש על תרגילים לאיזון אלמנט המתכת - ראות ומעי גס. כך ששאלתך היא רלוונטית לתמיד ובעיקר לימים אלה. בברכה – גרשון קום

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה