חומר העשרה נוסף

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

27/07/2008 | 08:36 | מאת: איתן

כפי שאת/ה יודע יש המון מטפלים ובצורות שונות, האם ניתן לשלוח חומר נוסף כמו: צורת "הטיפול" אופן הטיפול, מקום עלויות

שלום איתן – לגבי חומר רקע תוכל לקרוא כאן בפורום מצד שמאל מתחת לתמונה שלי מאמרים נוספים העוסקים בצד הפרקטי של אימון צ'י קונג. אם התעוררו שאלות נקודתיות אשמח לסייע . לגבי מקומות אימון צ'י קונג, פורמטים של אימון,עלויות - אתה מוזמן לשלוח לי אימייל או להתקשר אלי (תקליק על התמונה שלי משמאל) ואשמח לענות לך. בברכה – גרשון קום

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה