מדיטציות עמידה

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

25/05/2008 | 14:48 | מאת: אנונימי

אני עובד רוב היום בעמידה די סטטית והייתי רוצה לנצל את הזמן לעשות מדיטציות. ידועה לי שישנה שיטה הנקראת אי-צ'ואן ושזה סוג של צ'י קונג סיני או משהו כזה ושם מתרגלים בעמידה - האם תוכלו ללמד אותי משם תנוחה כדי שאנצל את הזמן בצורה טובה יותר?

שלום - א. לא ניתן ללמד צ'י קונג בעזרת מדיה אלא בעזרת מפגש פיזי עם מורה ולו רק בגלל מירב הניאונסים הנידרשים לביצוע כתוספת לפעילות המוטורית. תוכל לקרוא על כך מעט בקישור למאמר המופיע כאן למטה: ב. אם אתה מתענין בסגנון אי-צ'ואן , אתה מוזמן להקליד את שם הסגנון בגוגל ותקבל את המורים בארץ המלמדים בשיטה זו וחומר רב נוסף. הקישור למאמר: http://www.doctors.co.il/m/Doctors/a/Article/xID/4648/xCT/81 בברכה - גרשון קום

29/05/2008 | 09:51 | מאת: אנונימי

שלום רב אדון גרשון, קראתי בהנאה רבה את מאמרך על מרכז האנרגיה שלו אי שם במעמקי הבטן התחתונה - הדאן טיין. רציתי לשאול אם יש תרגילים פשוטים כדי שבעזרתם יהיה ניתן להרגיש את מקום זה ומשמעותו?

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה