סדנא אצל אסף בכפר הירוק

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

29/04/2008 | 19:06 | מאת: מירי

הייתה סדנא מעניינת מאוד נשימה נכונה בתירגול משהו שהרבה פעמים מובן מאילו שצריך לנשום אך כאין משהו שמזכיר לנו איך לנשום שוכחים חיבור של אייקידו עם צ'י קונג פאן חדש ומעניין שלא הרבה עובדים איתו כמו שאסף משלב אסף אתה מדהים בהצלחה בהמשך הפעילות

30/04/2008 | 16:11 | מאת: קלרי

הסדנא הייתה מאוד מעניינת בשילוב בין התנועות של הצ'י קונג והבנתן דרך תנועות האיקידו. מאוד הנהתי. אסף בהצלחה בהמשך... מצפה לסדנא הבאה! קלרי

שלום - אני שמח לשטף הפירגון לאסף אביזוהר. להבא אודה אם תוסיפו תגובות באשכול שכבר ניפתח בנושא הסדנא כאן בפורום כמה שורות למטה בתאריך : ה- 23.4. למען הסדר הטוב אין טעם לפתוח אשכול חדש. להבא תדעו ..... בכדי שבאי הפורום הרבים יבינו במה מדובר אני חוזר ומציב את הקישור לתמונות מהסדנא הזו שצילמתי בין תירגול לתירגול: http://www.doctors.co.il/xFF-Read,xFI-1395,xPG-21,xFT-13744,xFP-13754,m-Doctors,a-Forums.html פרטים נוספים לגבי הסדנא הזו ניתן למצוא כאמור באשכול כמה שורות למטה (צ'י קונג חי ותוסס בין וינגייט לכפר הירוק) בברכה - גרשון קום

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה