שיקום

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

18/03/2008 | 10:49 | מאת: צ. דוניץ

אני לאחר ניתוח החלפת ירך בגלל שחיקת סחוס כרגע בשלב שיקום בבית . הפיזיוטפיסט של קופת חולים המליץ על צ'י קונג וטאי צ'י כפעילות תורמת להחלמתי המלאה .היכן ניתן ללמוד ? האם יש סיכוי שזה יזיק לי ?

שלום - במידה והרופא המטפל לא מתנגד, תוכל להתאמן בטאי צ'י שיש בו מרכיב תנועתי רך תוך הנעת רגליים במגוון זוויות ומנחים - דבר שיסייע לך בתהליך השיקום לאחר השתלת הפרוטזה בירך , מעתה ועד גיל 120. בריאות ופורים שמח - גרשון קום

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה