שאלה

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

03/03/2008 | 15:23 | מאת: סטודנט רוני

קראתי על נקודות השפעה ששתים מהן מענינות אותי נקודת HYAAKU-E ועל הנקודה הקוטבית שלה KIKAI האם צ'י גונג או צ'י קונג טיפולי מניע או מגרה את הנקודות הללו ?

שלום - א.טעות קלה: נקודות ההשפעה שאתה מציין הן לא קוטביות זו לזו כפי שאתה כותב . ב. כן , יש להן התייחסות בתירגול צ'י קונג . ה- Hyaku-E מזוהה כצובו - GV.20 ו- Ki-Kai מזוהה כצובו CV.6 . היכן קראת על הנקודות האלה ? בברכה - גרשון קום

04/03/2008 | 11:50 | מאת: סטודנט רוני

היי גרשון תודה על התשובות אני לומד חינוך גופני ולא רפואה סינית שכרגע זה יותר בקטע של התעניינת אישית. תוכל לתת לי המלצות לספרים לקרוא על נקודות השפעה ? את המידע בשאלה הקודמת שלי קראתי בספר דו-יין של מוצ'יו .סורי, אני לא זוכר בדיוק את שם המחבר ביי

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה