טיפול משלים בתנועה לאסטמה

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

29/01/2020 | 09:37 | מאת: רועי סובל מאסמנה

מתעניין בטיפול משלים ללא חומרים באסטמה שאני סובל מספר שנים. שאלתי היא אם טיפול תנועתי יכול לעזור לי

שלום א. ניתן לסייע בעזרת תרגילי נשימה מסונכרנים עם תנועה; גישה המעצימה את תהליך הנשימה (או כפי שאמר לי אחד ממטופלי שלא לצרכי פרסום: "הטיפול התנועתי לוקח אותי למחוזות נשימה שלא הכרתי" ב. האסטמה מזוהה לעיתים כפתולוגיה פסיכוסומאטית. במקרה כזה קיים גם טיפול תנועתי המגביר את ההבנה תוך התנסות תנועתית ונשימתית לגודל המרחב בו האדם מצוי. בברכה: גרשון קום

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה