בעיות קשב וריכוז לתלמיד תיכון

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

27/11/2019 | 09:08 | מאת: רונית

שאלה: יש אפשרות לסייע לנער בן 16.5 שמאובחן עם בעיות קשב וריכוז להגביר יכולת למידה בטיפול משלים כמו טיפול תנועתי ?

שלום מבחינתי כמטפל בתנועה, ברוב המקרים "בעיית קשב וריכוז" היא לא הבעיה אלא רק הסימטום לבעיה אחרת. בדרך כלל ניתן ללמד את הלוקה "בבעית קשב וריכוז" בטכניקות תומכות להגביר קשב וריכוז בעזרת תרגילי נשימה ותרגילי תנועה ספציפים המיועדים להגביר את המיקוד והמירכוז. אציין שכל מקרה לגופו בברכה גרשון קום

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה