שאלה על הצד הרעיוני של טיפול בתנועה

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

04/06/2019 | 09:40 | מאת: ר.ארקדי

השאלה שלי מתייחסת לבסיס העיוני של טיפול בתנועה. האם זה רק בתחום האנטומיה או גם מעבר לכך ניתמך על תורות וגישות עיוניות

שלום גישה עיונית היא הבסיס להפעלה תנועתית המתבצעת על פי עקרונות הגישה העיונית. היום במאה ה- 21 יותר ויותר גישות קונבנציונליות מוסיפות לגישתן הטכנית גם גישות עם עומק עיוני מעבר לאנטומיה. הגישה העיונית צריכה להיות ריאלית, בעלת בסיס מידע איתן; בכדי שההפעלה התנועתית תהיה בהתאם - משפיעה ואפקטיבית. בברכה גרשון קום

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה