טיפול לאירוע מוחי קל - בינוני בשגרת יום לאדם בן 73

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

12/08/2018 | 13:13 | מאת: דצה א

שאלתי לגבי טיפול בעזרת תנועה לאדם שעבר אירוע מוחי קל - בינוני וחזר לשגרה יומית. השאלה לגבי סבי בן 73. האם ניתן לקבל על כך עוד פרטים.

שלום. אחד מהדברים החשובים ביותר לאחר אירוע מוח היא להפעיל את הנפגע מבחינה קוגניטיבית ומוטורית בצורה שיטתית ברמה מיטבית למצבו האישי. רצוי במוטוריקה טבעית ופשוטה המפעילה את המכסימום האפשרי של כל מפרקי התנועה בכל מישורי התנועה האפשריים. לצורך כך יש לבחור את המאמן / המורה / המטפל המתאים עם השיטה המתאימה. אם תרצי המלצות בהתאם למקום מגורייך את מוזמנת לפנות אלי באופן אישי . בברכה והחלמה מהירה - גרשון קום

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה