תירגול ציקונג דרך יוטיוב

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

11/06/2018 | 18:37 | מאת: מיכל

שלום. אני מתרגלת זה זמן כנס חודשים ציקונג דרך היוטיוב. היום תירגלתי כל מיני סירטונים ציקונג קצרים. בינהם אחד שנקרא כדור הזהב. לאחר מכן הרגשתי לחץ בגוף לפידים.וכן מן עודף אנרגיה זורמת בגוף מתח לחץ וחוסר שקט והרגשה לא נעימה. האם זה נגרם מהציקונג. ואיך עלי להשקיט זאת. זה היה דיי מפחיד.

שלום ממליץ לכולם בכל מה שקשור לדיסציפלינות תנועתיות מכל סוג, ללמוד עם מורה פיזי ולא מהמדיה. עם מורה פיזי ניתן ללמוד את הניואנסים התנועתיים וכן להתאים את התרגילים לנתונים האישיים של המתרגל/ת; מה שלא ניתן לעשות בשימוש עם המדיה. השימוש במדיה הוא רק להתרשמות. אך התנסות פיזית - רק עם מורה. בברכה - גרשון קום

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה