צ'י קונג לטיפול נשימתי

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

02/05/2018 | 08:44 | מאת: לואיזנה

שאלה : קראתי שפעילות צ'י קונג יכולה לעזור לי בבעיות נשימה של אסתמה. לדעתי זה נובע בגלל בעיה פסיכוסומטית. שאלתי אם אכן ידוע לך על כך והאם ניתן לקבל הסבר קצר איך זה משפיע לטובה על הנשימה ומקל את בעיית האסטמה

שלום הדרכה נכונה של פעילות צ'י קונג אמורה לחדור ולהשפיע על מערכות גופנפש. כך שגם חסמים פסיכוסומטיים כמו פתולוגיה כזו או אחרת - ללא ממצא כלשהוף אמורה להיות מושפעת לטובה מאימון ותרגול צ'י קונג. לצורך כך, צריך לאתר את המורה הנכון שיודע ללמד צ'י קונג במטרה להשפיע על מערכות פנימיות וחיצוניות. בברכה גרשון קום

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה