צ'י קונג כפעילות גופנית

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

22/04/2018 | 10:22 | מאת: Robi

עד כמה ניתן לראות את הצ'י קונג כפעילות גופנית נטו ללא קשר לנפש. בהרבה מקומות קראתי או שאמרו לי שזה לגופנפש. אותי מענין יותר הענין הפיזי. אז שוב, עד כמה ניתן לראות את הצ'י קונג כפעילות גופנית נטו

שלום צ'י קונג זה שם כולל להרבה מאד סגנונות וגישות בתחום זה. לכל סגנון הגישה היחודיית שלו, מטרות ודרכי אימון. חלק מהסגנונות הן בדגש רוחני חלק מהשיטות מכוונות לעניין העצמת מרכיבי כושר גופני. כך שבחירת סגנון הצ'י קונג המתאים עשוי לסייע בפיתוח כושר גופני. בברכה - גרשון קום רכז לימודיי תנועה טיפולית S.S.D במכללה האקדמית בוינגייט

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה