טיפול בתנועה לקבוצה לא לאדם

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

25/10/2017 | 09:39 | מאת: רבן

האים אפשרי להתייחס לדעתך לקבוצה (במקרה שלי - בית עסק גדול מאד) כמשהו שניתן לזהות היכן הבעייתיות (בתחום חברתי שמשפיע על היקף התפוקה של העבודה) ובהתאם להציע להם פעילות חוויתית בתנועה ובאותה עת שתהייה גם בהיבט טיפולי. מקווה ששאלתי הובנה.

שלום. התשובה היא כן; זאת מכיוון שמדובר בבעיה שיתכן ושורשיה בהיבט מנטלי שמאפיין את הארגון. כך שבמקרה זה הארגון הוא היישות בה עוסקים במקרה שלך. הארגון מתופעל על ידי קבוצות אנשים בעזרתם ניתן לשנות את אופי תפקוד הארגון ולראות שיוני בתוצאות בתפוקת הייצור. בברכה - גרשון קום

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה