התעניינות: שיפור יציבה והופעה כללית

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

17/09/2017 | 09:20 | מאת: דנה

למנהל הפורום. אני בת 35 עם משקל גוף באובר רוצה לשנות את המצב האישי שלי. התחלתי דיאטה בקבוצת תמיכה ומעוניינת להמשיך גם לתקן את היציבה וההופעה הכללית שלי. הייתי אצל מספר מדריכים מתחום הדרכת דוגמנות ועמידה מול מצלמה אבל זה לא הסתדר. איך לדעתך אני יכולה בכל זאת לתקן את המצב.

שלום א. את בשלב מעולה לקראת שינוי המצב, מעצם העובדה שאת מחפשת אחר הפתרון. שלב "החיפוש" מעיד על מוטיבציה אישית גבוהה לשינוי. ב. בתנועה טיפולית (בניגוד לגישה שאת מציינת בשאלתך), ההתייחסות לתנועת הגוף כולל מנחים היא על פי תורה סדורה המתייחסת להיבט פיזי של שכלול תפקוד שלד ולשכלול תנועה מהיבט מנטלי. ג. הגישה של שילוב היבטים פיזיים ומנטליים על פי תורה סדורה - יוצרת התייחסות כוללת ואולטימטיבית להטבה בשכלול מוטוריקה והופעה חיצונית של האדם. ד. במסגרת תהליך החיפוש האישי אני ממליץ לפנות למטפל/ת בתנועה שנוקטים בגישה המוצגת כאן. את מוזמנת לפנות אלי באפן אישי כך שאוכל להמליץ לך על מטפלים שיוכלו לסייע לך באזור מקום מגורייך. בברכה ובהצלחה גרשון קום

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה