טיפול בתנועה בעזרת כדור

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

27/06/2017 | 09:44 | מאת: רוני

אני עוסק בהוראת חינוך גופני ומבקש לדעת אם ניתן לשלב פעולות של טיפול תנועתי עם משחקי כדור כחלק מפעילות בית ספרית במסגרת שיעורי חינוך גופני

שלום. התשובה היא כן; זאת מכיוון שתנועה טיפולית בסגנון שאני מלמד ומטפל מבוססת על פורמטים תנועתיים מכווני מטרה טיפולית. כך שאת המטרות הטיפוליות בתנועה ניתן להשיג בתנועה יזומה ומונחית על ידי המטפל התנועתי ללא אביזרים ואפשר בשימוש בכדור וכל אביזר אחר (חישוקים, משקוליות, גומיות וכו') בברכה גרשון קום. מרכז את מסלול לימודיי תנועה טיפולית S.S.D במכללה האקדמית בוינגייט

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה