כתף פגועה תרגילי תנועה

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

12/05/2017 | 09:10 | מאת: ברואייאר י

ברצוני לשאול אים בטיפול בתנועה משלים יש אפשרות לטיפול בכתף שנפגעה בתאונת דרכים וגם אחרי טיפולי פיזיותרפיה אין עדיין הטבה של מאה אחוזים

שלום. כמובן שלא ניתן להבטיח הבטחות להצלחה (כמו בכל סוג טיפול). אבל כן אפשר לצאת לדרך. תנועה טיפולית היא טיפול משלים לטיפולים הקונבנציונליים כולל פיזיותרפיה. בטיפול התנועתי הגישה היא שונה, בכך שהיא מזמנת את המטופל למסע אישי לתוך הבעיה שלו בעזרת תנועה. דברים שנוגעים בהיבט פיזי ומנטלי. מעבר לכך שתנועה טיפולית היא מניעה מפרקי תנועה בכל מישורי התנועה האפשריים. בטיפול ניתן להתמקד במפרקים ובמישורי התנועה הרלוונטים. בברכה גרשון קום

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה