שאלה לגבי בעיות יציבה

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

08/01/2017 | 08:50 | מאת: רמי

אבקש לקבל מידע לגבי אפשרות אם קיימת בכלל לטיפול בתנועה לבעיות שיווי משקל אצל בן 70 עם נטייה לנפילות

שלום - אחד מהנושאים המרכזיים בטיפול תנועתי, הוא נושא הזדהות עם אנך מרכז הכובד שמשקף את עניין שיווי המשקל והיציבה האופטימלית. לצורך הטמעת הנושא אצל המטופל/המתרגל - מתרגלים איתו תרגילי תנועה כאלה המתייחסים להכרות עם אנך מרכז הכובד; ומשליכים מכך על נושא שיווי המשקל. בברכה : גרשון קום מרכז את מסלול לימודי תנועה טיפולית S.S.D במכללה האקדמית בוינגייט

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה