שאלה אחרונה בהחלט חייב תשובה

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

13/11/2018 | 00:23 | מאת: yak

שלום פרופסור, היום ביצעתי בדיקה מול סרט גייז לא הייתה עוררות מינית אבל הרגשתי ממש התכווצות בשלפוחית לא יודע איך להגדיר את זה סוג רצון להצליח להגיע לשפיכה סוג של חירמון אין לי מושג והיה לי פיתאום בכל הגוף גלי חום כאלה וזיעה סוג של התקף חרדה.. עכשיו לשאלתי, חרדה יכולה להגרם גם ברגע שנחשפים למשהו שדואגים ממנו לא? אחד שפוחד מניוון שרירים יבהל לראות מישהו לידו עם ניוון שרירים. אז איך אני יודע ממה זה נגרם התחושות האלה??? אשמח לתשובה ואני לא שןאל יותר כלום

שלום yak, זו תופעה מוכרת כחלק מ-HOCD: https://www.shrink-friendly.co.il/?p=760 בטיפול קוגניטיבי התנהגותי (CBT) מיוחד ל-OCD היו מונעים את הצפייה בסרטים בעזרת טכניקה של 'חשיפה ומניעת תגובה'. אין לי אלא לחזור על המלצתי לפנות מיד לטיפול קוגניטיבי-התנהגותי ולפסיכיאטר לשם טיפול תרופתי. העובדה שאתה ממשיך לשאול שאלות מעידה על חומרת ההפרעה. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים