קומדין

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

05/05/2013 | 16:20 | מאת: מיכל

גילו לי חסימה בורידי הכבד כתוצאה מפוליציטמיה ורה כרגע אני מטופלת בקלקסן ובקומדין. כבר חודשים שהinr שלי. לא עולה. וכל פעם מעלים לי את הכמות עכשיו אני לוקחת בימים אי זוגיים 10 מג ובימים זוגיים 7.5 ויש לי בדיקה ביום רביעי. רופא משפחה אמר לי שזה ממש מוזר שאחרי חודשיים וחצי עדיין לא עלה לי. עשיתי בדיקה של קרישיות יתר בעבר ומצאו רק מוטציה בג'ייק טו. זה הגיוני שעדיין לא עלה לי הinr ? יכול להיות שכדאי לעשות בדיקות נוספות? אני גם מרגישה תעוקת חזה וכמו הרגשה של חסימות בצוואר (יכול להיות שזה סטרס)? או שצריך לבדוק גם את זה?

שלום יש לא מעט מטופלים בקומדין שלא מצליחים להעלות INR. ממליץ שתפני להמטולוג ממרפאת קרישה על מנת שיחליט על המשך כי יש גם אפשרות לתרופות אחרות כגון פרדקסה שאין צורך לבדוק INR. לגבי תחושות הלחץ בחזה ובצואר, בהחלט יכול להיות קשור לסטרס, אבל כמובן שאיני יכול לדעת זאת בלי בדיקות מתאימות.

מנהל פורום ורידים וכלי דם