נפיחות,תחושת חום, צריבה\ שריפה בגפיים ובאיבר המין

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

03/07/2011 | 01:32 | מאת: איציק

שלום, מעל חצי שנה אני סובל מבעיית צריבה \ שריפה במקומות בגוף נפיחות וחום קבוע בגפיים ובאשכים, כאשר הצריבה היא רנדומלית והחום לעיתים פוסק. הסיפור שלי הוא מורכב ומסובך ואפילו נשמע קצת לא הגיוני ופסיכי אבל זה לא המצב, המצב הוא שהתחילה בעיה שלדעתי ולתחושתי פשוט התפתחה לה, לא הכל קרה בבת אחת. לדעתי זה איזה חיידק, הבעיה הכי גדולה היא שהרופאים שמלווים אותי לא בדיוק יודעים איך לאבחן אותה - ולדעתי הטיפול שאני מקבל הוא לא מועיל, מזיק ומיותר אני פונה לפורום בנסיון לספר את הבעיה שלי לתפוצה רחבה של רופאים ואולי כולם כאן ביחד יוכלו להוביל אותי לפתרון, אז בקשתי אליך אם תוכל גם להפנות את הסיפור לגורמים שנראים לך שיכולים לעזור לפני חצי שנה קיימתי יחסי מין מזדמנים עם מישהי, באמצע קיום היחסים ירד לי וכשיצאתי גיליתי שהקונדום נשאר בתוכה, מאז התחיל לשרוף\ לצרוב לי בפתח האיבר בערך מאותו רגע נבדקתי כל בדיקה אפשרית, מספר בדיקות דם כולל מחלות מין מכל מה שאפשר לבדוק בדם \ או בשתן\ PCR נבדקתי EMG ויטמין B12 עשיתי MRI גב תחתון, לא נמצא כלום, הכל תקין. מאז כבר זה הלך והתגבר, השריפה \ צריבה עברה לאשכים - לא מעט פעמים הרגשתי כאילו נוטפת לי מן זיעה מבפנים (משק האשכים). לאחר מכן (כל תהליך התקדם בהפרש של שבועיים) כבר התחיל לצרוב \ לשרוף באצבעות כף רגל שמאל (בעיקר כשאני עם גרביים \ נעליים - שמתי לב שכשאני יחף זה כמעט ולא קורה) אחרי זה כבר עבר לכף יד שמאל,ולאחר מכן בימין,אני מרגיש את הכפות ידיים שלי חמות (ביחס לחום גוף שלי וגם כשאחרים נוגעים בי שמים לב לחום) במקביל נבדקתי אצל נוירולוג מומחה - שתמך במה שהרופא משפחה שלי כבר הציע - טיפול באלטרול כי לדעתם זה משהו נוירולוגי - אני בטוח שזה לא, אני מכיר את עצמי - אבל בכל זאת, טופלתי טופלתי על ידי אורולוג מומחה מנהל מחלקה בבית חולים שאמר שיש דלקת יותרת האשך שנמצאת בדעיכה ולאחר בדיקה וטיפול באנטיביוטיקה ציפרו ודוקסילין במשך חודש, אמר שהבעיה מאחריי והכאבים \ צריבות זה משהו שיחלוף... אני בטוח שהטיפול לא הועיל ולהיפך יש לי תחושה שהוא רק הזיק, כי מאז התנפחו לי הורידים באשכים וגם אשך שמאל גדל לדעתי מה שגרם לכך זה השילוב של דוקסלין עם הציפרו, כי שבועיים לאחר המקרה הייתי ברפואה דחופה בקופת חולים וכבר טופלתי בציפרו בלבד שאגב די פתר את בעיית הצריבה בעטרה בזמן שטופלתי אבל כשסיימתי את הטיפול הכל חזר נבדקתי באולטרסאונד באשכים במחלקה של האורולוג המומחה - ולטענתו הכל תקין, מבחינתו סיימתי את הטיפול אצלו. המצב הוא שלמרות שמבחינת האורולוג הכל תקין אצלי הנפיחות עדיין קיימת והתופעות בגוף עדיין קיימות ורופא המשפחה שלי שמכיר אותי המון זמן (וגם את האיבר שלי מבדיקות שלא קשורות ועוד לפני המקרה) איבחן דווקא שכן יש נפיחות בורידים ובאשכים ושלא יכול להיות שהאולטרסאונד יצא תקין, הוא שלח אותי לבדיקה נוספת, אותה עוד לא עברתי. עדיין יש לי תחושה כאילו נוטפת זיעה מבפנים עדיין נפוח באשך שמאל ולדעתי גם אשך ימין נעשה קטן והם פשוט לא במקום שלהם. אבל עד אז אני פונה אליך, כי אני פשוט מרגיש שאני נופל בין הכסאות וזה פשוט משגע אותי, אני יודע מה אני מרגיש, אני מאוד טכני ולדעתי אני מאוד ברור בהסברים של התחושות שלי אבל פשוט לא מאבחנים את הבעיה שלי נכון, ועד שכן יאבחנו - אני מפחד שזה כבר יהיה מאוחר מדי חשוב לי להדגיש, שהנוירולוג והאורולוג הביעו דעה על סמך בדיקה חיצונית יידע ונסיון (התסכלות בלבד) למעט בדיקה בפי הטבעת על ידי האורולג שנמצאה תקינה

שלום הצריבות בעור יכולות להיגרם מסיבה נוירולוגית לכן ממליץ שתפנה לחוות דעת של נוירולוג נוסף. לגבי הנפיחות באשך, ממליץ שתפנה לאורולוג אחר ותבקש אולטרהסאונד אשכים בשאלה של ווריקוצל.

מנהל פורום ורידים וכלי דם