רז-כיף

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

11/06/2006 | 18:18 | מאת: רועי

היי שמעתי על משהו חדש שנקרא רז-כיף ואמור לעשות פלאים לשרוף שומנים ולגרום לך לרזות משמעותית תוך חודש חודשיים ולהיפטר מכל השומן בסך הכל אחרי לקיחת כמה כדורים ביום... זה יכול להיות? זה האתר שלהם: www.razkef.com תודה.

12/06/2006 | 23:31 | מאת: לאה פינטו

וכמו כל דיאטה שמשמעותה, יצירת מניפולציה ונסיון שליטה בתהליכים ביולוגיים באמצעים חיצוניים (כולל תפריט) - זה בסופו של דבר ישמין אותך. אינני רוצה להתייחס באופן ספציפי למוצר שעליו אתה מדבר, אדבר באופן כללי על קטוגריית דיאטת הקפסולות. אם היה בזה ממש, מזמן לא הייתי בשטח. כמי שמכירה את הביולוגיה של גופנו עולות בי לא מעט שאלות נוכח מוצרים שמתיימרים להעלות לנו חילוף חומרים, להשביע אותנו, לבנות אותנו....נו באמת. מציעה לציבור להיות קצת יותר ביקורתי ולשאול כמה שאלות, לדוגמא: מגביר חילוף חומרים? - האם זה מכיל הורמוני טירוקסין? אלה הורמונים המשוחררים מבלוטת התריס ואחראים לקצב חילוף החומרים. אם אכן כן, לא ממליצה לאף אחד לשחק עם ההורמונים האלה. כי ביום שתגמר האספקה החיצונית בלוטת התריס תספיק להתנוון וחילוף החומרים ישכב מעולף על הרצפה. בונה רקמת שריר? - האם זה מכיל את הורמון הגדילה? את הפיזיולוגיה של המאמץ למדתי כמה שנים, למעט פעילות גופנית, הורמון הגדילה ושאר סטרואידים אינני מכירה חומרים שיש להם היכולת לבנות שריר. כמי שעבדה בעבר עם אוכלוסיה גריאטרית הסובלת מאיבוד שריר, הייתי שמחה לדעת על מוצר אפקטיבי שכזה. מפחית תשוקה למתוק? - אוי ואבוי, כי אז הרגנו את הדחף של המח שלנו להשרדות. הדחף למתוק מווסת ע"י נוירופפטידים המופרשים מהמח. תאי המח הם תאים מפונקים שמשתמשים רק בסוכר לצרכיהם האנרגטיים. מאגרי הסוכר בגוף ק-ט-נ-ט-נ-י-ם ולכן צריכת פחמימות מסוגים שונים היא מאסט. ואם המוצר מבטיח לכם דיכוי תאבון (מניעת רעב) או שובע? זכרו שרעב ושובע הם אותות / מסרים / סיגנלים בריאים וטבעיים של הגוף, בדיוק כמו האות לעשות פיפי, לנוח וכ"ו. כולנו נולדנו עם המנגנון הזה שמשרת את הרזים נאמנה. למעשה זהו המנגנון היחידי שיעזור לכם לרזות באמת. שובע? כמה פעמים הרגשתם שבעים וזה לא הפריע לכם להמשיך לאכול? שובע תחושו גם מלאכול פנקייק או תפו"א אפויים. האם זה מבטיח שתנהגו כמו שנוהגים רזים, ואכן תהיו מסופקים ותפסיקו? לא בטוחה בכלל. המשך האכילה על אף איתות הגוף למצב של שובע הוא תוצר של התייחסות מעוותת למזון, לגוף שלנו. בתהליך הרזייה אמיתי אין מקום לדברים מהסוג הזה. מוצרים אלה נמצאים שנים רבות על המדפים - הם לא הביאו את המהפיכה רק ניצלו את המצוקה והגדילו את המחזור השנתי. אם זה היה פתרון ראוי, כמו כל דיאטה אחרת, כבר מזמן היו נעלמים כבדי המשקל ממחוזותינו. אך לא היא, כי אין קיצורי דרך. מקווה שהתשובה מאירה יותר משמאכזבת שלך לאה כמי שהתמחתה גם באפידמיולוגיה ורפואה מונעת, חסרים ים של נתונים שהייתי מציעה לבדוק: מי היו הנבדקים שלהם? כמה זמן נמשך

24/12/2006 | 17:54 | מאת: אבי

עבודה בעיניים. שילמתי 750 ש"ח. לקחתי בדיוק לפי מה שנאמר לי. לאחר חודש- לא ירדתי גרם, לא ירדתי בהיקפים, לא ירד לי התאבון. פשוט עבודה בעיניים. הזהרו.

18/08/2007 | 19:06 | מאת: מירי

fשווה לקרוא לעומקו של האתר של ד"ר קונלי-גם מענין,מושך ואמיתי כך לפי נסיוני גם התכשיר הפלאי שלה זה בפרוש תהליך וכדאי להתאזר בסבלנות כי התוצאות מדהימות ומובטחות

10/09/2010 | 17:55 | מאת: דוד

לכבוד השנה החדשה חזרה הנוכלת ד"ר קונלי למכור לוקשים לציבור לא נמאס לך להוליך שולל את האנשים החפצים לרזות , הייתי מטופל שלך ומכרת לי את הכדורים שהתגאית שהמצאת. את לא המצאת שום דבר, אולי את הצבע של הקופסא. הכדורים שלך הם וייטהלייף 2000 שנמצאים בכל בית טבע ובית מרקחת. טענת שלא משתלם לך לייצר יותר , ומה עכשיו לקראת ראש השנה ויום כיפור חזרת לרמות את הציבור , אין לך טיפה בושה. להוליך שולל את התמימים והנאיבים החדשים. אני בז לך

10/09/2010 | 17:55 | מאת: דוד

לכבוד השנה החדשה חזרה הנוכלת ד"ר קונלי למכור לוקשים לציבור לא נמאס לך להוליך שולל את האנשים החפצים לרזות , הייתי מטופל שלך ומכרת לי את הכדורים שהתגאית שהמצאת. את לא המצאת שום דבר, אולי את הצבע של הקופסא. הכדורים שלך הם וייטהלייף 2000 שנמצאים בכל בית טבע ובית מרקחת. טענת שלא משתלם לך לייצר יותר , ומה עכשיו לקראת ראש השנה ויום כיפור חזרת לרמות את הציבור , אין לך טיפה בושה. להוליך שולל את התמימים והנאיבים החדשים. אני בז לך

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה