עצות לתפריט חדש

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

21/12/2015 | 13:33 | מאת: אייל

שלום לילי ונדיה, שמי אייל בן 27, שוקל 77 ועם 20.3 אחוזי שומן לאחרונה התחלתי להתאמן כצורך בריאותי וכמחשבה על העתיד ולא כדי להיות מר ישראל,כמו כן אני מנסה לאכול בצורה בריאה ומסודרת,כצעד ראשון הפחתתי משמעות את כמות הסוכר, שאלתי היא האם להיגמל מסוכר לבן לגמרי? בשתייה החמה? במתוקים אחרים? ובנוסף, מה עוד עליי לעשות כדי להוריד טיפה באחוזי השומן? תודה רבה מראש !

22/12/2015 | 10:17 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

לבין המנעות טוטלית שלהם. כדי להוריד אחוזי שומן, לא צריך להפסיק לאכול סוכרים.צריך להסתכל על התזונה שלך באופן כללי. כדי להוריד אחוזי שומן צריך גם פחמימות גם חלבונים וגם שומנים. כך שאם התזונה שלך מאוזנת, ומתאימה והתחלת להתאמן, הירידה באחוזי שומן תבוא באופן אוטומטי. למה? כי כשמתאמנים, מחזקים את השריר. השריר בזמן מנוחה, והדגש הוא בזמן מנוחה, כלומר בכל 23 השעות שאתה לא מתאמן, הופך להיות יותר יעיל בשריפת השומן בגוף. כך מה שחשוב להורדת אחוזי שומן, הוא לאכול בצורה מגוונת, טעימה, לפי הרעב והשובע (אתה תרגיש יותר רעב עם הזמן בזכות האימונים)ולא להוריד בצורה דרסטית שום דבר. לתשובה שיותר מתאימה לך אישית, אתה מוזמן לכתוב בפורום יומן מזון של 3 ימים כדי שאוכל להסתכל עליו.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה