עליה במשקל

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

01/06/2015 | 19:34 | מאת: אפי

לפני כשנה עברתי הריון חוץ רחמי ואחריו נטלתי נוברינג למשך שלשה חודשים מאז (תחילת ההריון החוץ רחמי) ועד היום עליתי כשבעה קילו גרם! בעיקר באזור הישבן, מבחינת תזונה לא שיניתי לרעה אלא רק הורדתי דברים משמינים מהתפריט, אני משתדלת להתעמל, אבל לא מצליחה לרדת, אין לי מושג ממה ההשמנה הזו מגיעה אך אני פשוט מתוסכלתתתת יש לציין שהייתי בחורה רזה מאד שום בגד שלבשתי לפני שנה לא עולה עלי

02/06/2015 | 08:15 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

אכן לא ברור למה עלית במשקל. אמרת שאת תמיד היית רזה.תוכלי לתת לי נתונים של גובה ומשקל? כדי להתחיל לברר מה קרה, ולפני שאת מתחילה להוריד מאכלים כאלה או אחרים, אשמח לראות מה את אוכלת או מה אכלת אם את זוכרת,לפני שהתחלת לעלות במשקל. אם אין סיבה תזונתית לעלייה במשקל, כדאי לעשות בדיקות דם כלליות לבדוק את פעילות בלוטת התריס, כדי לשלול אפשרות לחוסר איזון. לפעמים שינויים הורמונליים בגוף, יכולים לגרום לחוסר איזון זמני של הורמונים שיכולים אולי להסביר עלייה במשקל. בכל מקרה, כדי לברר תזונתית מה קורה, אני צריכה יותר נתונים. תוכלי לכתוב לי אותם?

16/07/2015 | 18:27 | מאת: אפי

עשיתי הבוע בדיקות דם והתברר שיש לי תת פעילות של בלוטת התריס התחלתי לקחת כדור. השאלה היא מה אני עושה כדי לרדת את כל מה שעליתי? כמה זמן זה יקח? כרגע אני משתדלת לעשות הליכה מינימום 3 פעמים בשבוע ולאכול מסודר. מתוסכלתתתת

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה