צריכה עזרה דחוף!

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

06/12/2007 | 19:35 | מאת: מורן

שלום..לפני שנתיים התחלתי לאכול ולהקיא עד שהגעתי למצב שכבר לא רציתי את זה כי זה היה פשוט מגעיל אז הפסקתי .. אחרי כשנה הפסקתי לאכול ביכלל הייתי שותה פעם אחת ביום קפה וזהו במשך 3 חודשים רזיתי ממש בהגזמה .. ומהר מאוד העלתי .. למרות שלא עברתי את המישקל שהייתי לפני שרזתי .. עדיין היה בי כעס שהעליתי שוב במישקל..התחלתי שוב לאכול ולהקיא .. עד שהתחילו להיות לי כאבים בבטן מאוד כואבים עד כדי כך שאני מתקפלת .. קראתי באינטרנט מה התוצאות של בולמיה ואני ממש מפחדת מי זה כי כל מה שקורה זה בידיוק מה שהיה רשום באינטרנט יש לי נידודי שינה יש לי שיטפי דם בעיניים מרוב שאני מתאמצת ממש חזק ! אני מקיאה עד שאני מרגישה שאין מה להקיא יותר עד שאני מרגישה שהבטן דבוקה לגב עד שלא כואב לי אני לא מפסיקה..וזה ניהיה ממש מפחיד כי זה ניהיה ממכר .. אפילו התחלתי לקחת כדורים משלשלים .. וזה אפילו יותר כואב ..אני כל יום אומרת לעצמי שאני יפסיק וזה ניהיה גרוע יותר .. וזאת הרגשה לא טובה כי אני מרגישה שאני משחקת מחבואים עם עצמי .. מעורבים פה המון רגשות .. כעס, פחד, סתר ועוד .. אני לא רוצה ללכת לרופאים ופסיכולוגים וכל זה .. אני רוצה לצאתת מי זהה ומהר .. לפני כשנתיים זה לא היה כל כך גרוע .. אני לא יודעת למה הכנסתי לעצמי לראש שאני שמנה כי אני ממש לא .. ההפך אני כל הזמן מקבלת מחמאות על איך שאני ניראת .. אני מרגישה שפשוט לא נוח לי עם עצמי .. ואני מכירה את כל הנושאים האלה טוב מאוד כי חברה שלי הייתה אנורקסית .. אפילו לפעמים הייתי מגיעה למצב שבו הייתי אומרת אני מעדיפה להגיע לאנורקסיה העיקר להרזות! אני לא יודעת מה לעשות עם עצמי .. בבקשה תעזרוו לי ..רק על תגידו לי להיתייעץ עם רופאים כי אני לא יעשה את זה .. אחרי שחברה שלי עברה אנורקסיה נהרסו לה החיים! אני לא רוצה להגיע למצב הזה ! מה אני יכולה לעשות כדי להפסיק להקיא ולשכנע תעצמי שאני בסדר ולהרזות נורמלי בלי הקאות או משהו אחר .. ????

07/12/2007 | 00:24 | מאת: בלה אגמון

היי מורן. את מתארת מצב ברור של הפרעת אכילה המצריכה טיפול מקצועי ומצד שיני את לא רוצה את העצה המתבקשת (להגיע לטיפול ומיד). אז שאלה לי אליך את מבקשת עזרה - איך אנחנו יכולות לעזור לך לדעתך? בברכה,בלה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה