העמסת פחמימות בדיאטה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

22/09/2018 | 14:00 | מאת: עדן

היי אני עושה דיאטת דלת פחמימות מזה חודש (אוכלת בשר ביצים גבינות וירקות) בשבועיים וחצי הראשונים הייתה ירידה נכרת במשקל (כמעט 3 קג) ועכשיו כבר זמן מה שהמשקל תקוע , חשוב לציין שהתמדתי בדיאטה ואני מאוד פעילה גם בעבודה וגם עושה כושר 4 פעמים בשבוע. קראתי בכל מיני מקומות שלפעמים הגוף מתרגל וצריך לבלבל אותו ולבצע העמסת פחמימות של יום יומים להחזיר לגוף את המאגרים ואז לחזור לדיאטה. האם זה נכון זה משהו שהגיוני שיעזור? תודה

28/09/2018 | 14:43 | מאת: לילי רוזן

דיאטת נטולת פחמימות לא מתאימה לכל אחד. היא מומלצת מאד כאשר יש התוויה רפואית כמו סוכרת, כבד שומני, לפני ניתוחים, אפילפסיה וכו... היא מחיבת הדרכה ופיקוח צמוד של דיאטנית מכיוון שהיא חסרה ברכיבים תזונתיים ויכולה להזיק לאורך זמן. רצוי להתיעץ עם דיאטנית ולא לעשות זאת על דעת עצמך

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה