בעיות תנועתיות בעיכול

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

26/07/2018 | 15:22 | מאת: קלרה

סובלת מאד כבר 4 שנים ממעי רגיז צרבות דיספפסיה פונקציונלית יש לי כאבים חזקים ברום הבטן כל הזמן גם אחריי אוכל גם בלי אוכל סובלת מאד רזה אין תרופה שעוזרת גם העור נפגע לי קבלתי חרדה ודכאון מהכאבים והסבל אולי יש תרופה שיכולה לעזור יש גם בעיה בושט לחץ מוגבר לושט העליונה ויש גם בקע סרעפתי קשה לי עם הכאבים כלום לא עוזר

27/07/2018 | 11:37 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

אני שומעת את הייאוש בשאלה שלך ויכול להיות שכבר בדקת הכל אבל,האם ראיתי דיאטנית מומחית לבעיות הפיסיולוגיות שציינת? האם בדקת טיפול תרופתי גסטרואנטרולוגי ו/ או פסיכיאטרי? לפעמים תרופות פסיכיאטריות יכולות לעזור גם למצבים פיזיולוגיים. והשאלה הכי חשובה מכולן, האם יש רופא אחד, שמרכז את הטיפול ורואה את כל הבעיות שאת מציינת ? לפעמים כשרופא אחד מטפל בבעייה אחת, ורופא אחר בבעייה אחרת לא רואים את כל התמונה. וחשוב שיראו את כל התמונה.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה