ארוחות לבעל שעובד בשטח

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

25/07/2018 | 10:50 | מאת: אתי

שלום רב בעלי עובד בין 10-11 שעות בעבודות פיתוח ותשתית שזה בדרך כלל ברחובות בשטח פתוח . לאחרונה העלה מאוד במשקל כמו כן התגלה אצלו חיידק ההליקובטר . בכל בוקר אני מכינה לו 3 כריכים מלחם חיטה מלאה זה יכול להיות ביצים טונה או גבינות יש לציין שהוא צימחוני, בנוסף אני מכינה לו קופסא עם סלט ירקות עשיר ו-3 פירות הוא מרבה לשתות מים . עד שהוא נכנס הביתה זה בד"כ מאוחר בערך 20:00 הוא אוכל אוכל מבושל כמו אורז, פתיתים ומשהו טבעול כמו שניצל תירס וכאלה. כפי שציינתי בהתחלה עלה מאוד במשקל סובל מצרבות ונפיחות אשמח באם תעזרו לי לבנות לו תפריט אם אוריד את הכריכים יהיה רעב במהלך היום אשמח לקבל את עזרתכם תודה

26/07/2018 | 07:52 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

כדי לבנות תפריט לבעלך, צריך לפגוש אותו. בניית תפריט היא עבודה מקצועית, המתייחסת לאדם שמקבל אותו . בבניית תפריט מסתכלים על מכלול הצרכים שלו, שבמקרה של בעלך זה הצרבות,שעות העבודה הארוכות בשטח, העדפות אישיות, הגורם לעודף משקל , להבטיח שלא יהיה רעב ועוד. אין אפשרות לכתוב תפריט ב"שלט רחוק". אני מציעה שתקבעי לו פגישה עם דיאטנית קלינית, אצלנו או בקופ"ח כדי לקבל מענה מקצועי , נכון ומקיף לבקשה שלך.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה