שלום רב, בשנה האחרונה היעלתי 20 קילו במשקל.

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

17/05/2018 | 03:23 | מאת: לירז

שלום רב, בשנה האחרונה היעלתי 20 קילו במשקל. מה שמאוד מוזר הוא שכשהייתי 20 קילו ורזה לא ראיתי את זה פשוט על עצמי. רציתי להרזות עוד תמיד ולא ראיתי שאני רזה. ורק עכשיו אני מסתכלת אחורה ואומרת לעצמי שהייתי רזה. איך זה שכשהייתי רזה באמת לא ראיתי את זה? מה מנע ממני לראות את זה? כך שכשארזה מה שהיעלתי עכשיו אני אוכל להיות מרוצה ולא אגיע בטעות לתת משקל.. תודה רבה

17/05/2018 | 15:31 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

השאלה שלך עלולה להטעות. עלית 20 ק"ג מתת משקל? אם כך, אין מה לדבר על ירידה במשקל. יש לך כנראה הפרעה בדימוי גוף, ואת כנראה לא רואה את עצמך כמו המציאות אלא , את רואה את עצמך כמו שאת חושבת שאת נראית. ולכן , את לא מזהה שאת רזה. את חושבת שאת בעודף משקל , וזה מה שאת רואה. אני חושבת שהכי נכון יהיה לפנות עם השאלה הזו לאנשי המקצועי שמטפלים בך.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה