השמנה בבית מלון - בופה ארוחת בוקר שישי

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

29/12/2017 | 19:03 | מאת: רעות

רק מארוחת הבוקר בופה במלון עליתי 5.600 קילו! ישר אחרי הבופה נשקלתי ועליתי בדיוק 5.600 קילו באותו משקל ובאותם בגדים! ממש הייתי בשוק!!!! אכלתי: עגבנייה מלפפון סלט ירקות בלוק שלם של גבינת קממבר צלוחית יוגורט תות צלוחית יוגורט עיזים 5% 10 חתיכות ריבועי תפוחי אדמה מוקרם ברוטב שמנת פטריות ברוטב שמנת צלחת אורז לבן בלוק של חלבה וניל ממרח חלבה ממרח חמאת בוטנים מאפינס תפוזים גדול מאפינס שוקולד מאפינס אגוזים חמוציות פרוסה עוגה אנגלית פרוסה עוגת שוקולד פרוסה עוגת שיש 10 חתיכות עוגות גבינה חביתה מקושקשת פומלה מלון ירוק מלון כתום תפוז אשכולית אדומה כוס שוקו חם 10 כוסות שוקו קר כוס חלב 3% משמשים מיובשים בננה מיובשת מוזלי גרנולה יוגורט עם מוזלי תמר לח שזיפים מיובשים קשיו קוקוס טחון אגוזי מלך רק מארוחת הבוקר בופה במלון עליתי 5.600 קילו! ישר אחרי הבופה נשקלתי ועליתי בדיוק 5.600 קילו באותו משקל ובאותם בגדים! ממש הייתי בשוק!!!! כמה קלוריות זה כל זה בערך? איך אני אוריד את הקלוריות האלה? איך אני אוריד את ה-5.600 קילו שעליתי מהבופה במלון?

30/12/2017 | 12:21 | מאת: סימה מיטל

למשפחה עם 6 ילדים

31/12/2017 | 13:00 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

השאלה היא לא איך עלית ואיך לרדת. השאלה היא איך לטפל בבלומוסים. זו לא פעם ראשונה שאת כותבת בפורום, וכל פעם שתפני, תקבלי את אותה התשובה. תפני לטיפול בהקדם. את מוזמנת לפגישת הכרות ללא תשלום או התחייבות. [email protected]

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה