זלילה ללא הכרה - במה טעיתי היום?

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

18/11/2017 | 14:11 | מאת: דנה

היום אכלתי: 6 פרוסות לחם ללא גלוטן שקית שלמה של 200 גרם בוטנים קלויים ממולחים 140 גרם פסטרמה בדבש 100 גרם פסטרמה קורנדביף צנצנת קטשופ 200 גרם סלט סלמון במיונז 100 גרם בייגלה שמיניות עם מלח 100 גרם טחינה לבנה 2 חטיפי אנרגיה תמרים אגוזים קוקוס 2 תמרים מג'הול בננה מלון כתום קינמון טחון 10 יחידות רול תמרים ואגוזים 100 גרם תערובת אגוזים וחמוציות מה אכלתי לא בסדר?

19/11/2017 | 07:45 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

וכל פעם שתכתבי לי, תהיה לי את אותה התשובה. את צריכה עזרה, ויש עזרה. כשתחליטי שאת רוצה עזרה, את מוזמנת לפגישת הכרות ללא תשלום או התחייבות כדי לבנות לך מסגרת טיפול מתאימה.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה