התקפי זלילה קשים בצקים רגישות לגלוטן ובכל מקרה אוכלת כי זה מחלה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

30/08/2017 | 22:42 | מאת: דנה

היום אכלתי בדיוק 10,000 קלוריות ועליתי במשקל מזה 6.500 קילו. אז האם המשקל בחיים לא יירד? האם נגרם נזק בלתי הפיך מאכילה חד פעמית של 10,000 קלוריות? (אכלתי צנצנת שלמה של חמאת בוטנים שזה 3000 קלוריות, אכלתי מגש פיצה שזה 2000 קלוריות, אכלתי 300 גרם בוטנים שזה 2000 קלוריות, אכלתי פס עוגת גבינה מוס שזה 2000 קלוריות, ואכלתי 200 גרם פקאן סיני מסוכר שזה מעל 1000 קלוריות. אכלתי בערך 10,000 קלוריות. איך אפשר לתקן טעות כזאת? איך אפשר להוריד 10,000 קלוריות? נמאס לי כבר נמאס כל הזמן אני טועה זוללת ממש בלי לחשוב לפני!!!!! ממש גועל נפש!!!! הבטן נפוחה מגעילה! התנפחה כמו חודש 9 הבטן שלי. מה אני אישה? איך אני אוריד את ה6.5 קילו שעליתי מהבוקר? כי להקיא אני לא מסוגלת הלוואי שהייתי מסוגלת אז לא הייתי עולה במשקל. אבל איזה פיתרון יש להוריד 6.5 קילו של היום חוץ מלהקיא?

31/08/2017 | 09:21 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

זו לא פעם ראשונה שאת פונה בפורום ( סליחה אם אני טועה) ובכל מקרה, יש לך כנראה הפרעת אכילה שדורשת טיפול. כל עוד לא תפני לטיפול לא יהיה לך פתרון. אני לא יכולה לטפל בך דרך הפורום. תפני לטיפול דרך קופ"ח או מרכז פרטי שמתמחה בהפרעות אכילה. תפני להערכת מצב , תזונתי ורגשי. יכול להיות שאת צריכה אשפוז?

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה