אנשים ללא בעיות אכילה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

17/08/2017 | 02:08 | מאת: עילי

אוכלים מעבר לשובע הרבה או קצת,בלי רגשות אשם אחרי זה בכלל? אפילו לא קצת? אם הבטן מנחה כמה לאכול ,האכילה של מעבר לשובע לא נעשתה ממקום של טעות מלכתחילה ואז מתחרטים על זה אחכ? תודה

17/08/2017 | 08:40 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

אכילה מעבר לשובע, לא מביאה איתה תמיד רגשות שליליים. לפעמים זו טעות ולפעמים האוכל טעים ואוכלים קצת יותר. זה לא סיפור למי שאין לו בעייה עם אוכל.

18/08/2017 | 00:11 | מאת: עילי

מה זאת אומרת האוכל טעים? כל פעם שאוכלים בוחרים אוכל טעים,לא?אז למה כל הזמן לא ממשיכים לאכול קצת או הרבה מעבר לשובע?

18/08/2017 | 09:04 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

כי באמת זה הזמן להפסיק לאכול, אז לא ממשיכים גם אם האוכל טעים. אין באמת סיבה לאכול מעבר לשובע, אבל עובדה שזה קורה. כי אנחנו לא רובוטים, ולפעמים פשוט אוכלים קצת מעבר.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה