חשק למתוק אבל שבע מאוד

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

13/05/2017 | 12:21 | מאת: אורן

שלום רב, קורה לי מדי פעם שאני מרגיש שאני ממש לא רעב ואם אני אוכל משהוא זה יהיה לי כבד קצת בבטן,אבל התחושה החזקה למתוק, שלא מגיעה מרגש שלילי כזה או אחר,אלא ממש תחושה של ,אני חייב מתוק,אבל כבר קצת כבד לי בבטן (אפילו שעתיים אחרי האוכל),האם עלי להתעלם מהתחושה ולא לאכול את המתוק? איך בכלל יכול להיות שבא לי מתוק אם אני עוד לא רעב בכלל מהאורחה...?האם ככה אני יכול לסמוך על תחושת הבטן שאם אני שבע אני לא צריך באמת את המתוק? תודה

14/05/2017 | 16:40 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

תסמוך גם על תחושת הבטן, וגם על החשק למתוק. לפעמים צריך פשוט ביס ממשהו מתוק ולא יותר מזה. כך שאם אתה שבע, ובא לך ממש מתוק, תספיק לך כמות ממש קטנה לספק את הצורך הזה.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה