העלאת מסת שריר והורדת שומן

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

16/07/2006 | 19:46 | מאת: קובי

שלום יש לי שאלה...אני בחור רזה שמתאמן במכון מטר 76 ככה ושוקל 60..אני אמור לשקול 70!...עכשיו יש לי מעי רגיז-זה אומר שהבטן שלי טיפה נפוחה..עכשיו שאני יושב יש לי שומן בבטן..אז אפשר להגיד שזה מנופח משומן ולא מהמעי הרגיז..ואני רואה שזה מנופח לי גם מהמעי הרגיז וגם מהשומן..עכשיו רציתי לדעת איך אני יכול להוריד את השומן המצטבר הזה בבטן ובנוסף להעלות במסת שריר..כאילו מה מומלץ? לאכול הרבה חלבון למשל טונה עם סלט ולא עם לחם? להוריד בכמות הלחם? אני שואל כי מאוד מאוד מאוד קשה להוריד את השומן בבטן התחתונה..(כמו השומן של הבשר,קשה כזה) אודה לך על התשובה!!

16/07/2006 | 21:39 | מאת: לאה פינטו

אין תפריט או מתכון תזונתי לטיפול ספציפי בשומן הבטן. כיוון שאתה בחור רזה והבעיה כפי שאתה מציג היא בעיה של חיטוב ועיצוב הדבר היחידי שאני יכולה להמליץ לך היא לעבוד על שרירי הבטן, חגורת השרירים תאסוף את רקמת השומן פנימה. חשוב לזכור שרקמת השומן היא חלק מהגוף שלנו וחיונית לקיומו. וכפי שאתה רואה, נחלתם גם של הרזים. אגב, בניית מסת שריר היא לאפונקציה של צריכת מזון חלבוני אלא של אימון שרירי הגוף. תחשוב על זה כמו על בנין שבונים. זה נהדר שיש לי מלט ולבנים. הבנין לא יבנה בלי פועלים. הדרך היחידה להעלות מסת שריר היא באמצעות פעילות גופנית (או סטרואידים או הורמון הגדילה - לא חוקי ולא מומלץ בריאותית), תזונה מיועדת לתמוך ולהשלים את התהליך. בהצלחה לאה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה